Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11744.6/8015
Title: Vật liệu, cách làm, cách trình bày và thưởng thức.
Authors: Triệu Thị Chơi
Keywords: 641
TỦ SÁCH NHÀ TRƯỜNG
Publisher: 2/2/2003
Abstract: Kỹ thuật nấu các món cơm, canh. Cơm tôm cua
Description: Kỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang.
Kỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang.
231
1
Gov't Doc #: Việt Nam
URI: http://hdl.handle.net/11744.6/8015
Appears in Collections:Tong Hop

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.