Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11744.6/8015
Title: | Vật liệu, cách làm, cách trình bày và thưởng thức. |
Authors: | Triệu Thị Chơi |
Keywords: | 641 TỦ SÁCH NHÀ TRƯỜNG |
Publisher: | 2/2/2003 |
Abstract: | Kỹ thuật nấu các món cơm, canh. Cơm tôm cua |
Description: | Kỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang. Kỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang. 231 1 |
Gov't Doc #: | Việt Nam |
URI: | http://hdl.handle.net/11744.6/8015 |
Appears in Collections: | Tong Hop |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.