Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11744.6/8015
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Triệu Thị Chơi | |
dc.date.accessioned | 2017-05-16T21:19:56Z | - |
dc.date.available | 2017-05-16T21:19:56Z | - |
dc.identifier.govdoc | Việt Nam | |
dc.identifier.other | CNNT-19 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11744.6/8015 | - |
dc.description | Kỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang. | |
dc.description | Kỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang. | |
dc.description | 231 | |
dc.description | 1 | |
dc.description.abstract | Kỹ thuật nấu các món cơm, canh. Cơm tôm cua | |
dc.publisher | 2/2/2003 | |
dc.subject | 641 | |
dc.subject | TỦ SÁCH NHÀ TRƯỜNG | |
dc.title | Vật liệu, cách làm, cách trình bày và thưởng thức. | |
Appears in Collections: | Tong Hop |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.