Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11744.6/8015
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTriệu Thị Chơi
dc.date.accessioned2017-05-16T21:19:56Z-
dc.date.available2017-05-16T21:19:56Z-
dc.identifier.govdocViệt Nam
dc.identifier.otherCNNT-19
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744.6/8015-
dc.descriptionKỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang.
dc.descriptionKỹ thuật nấu ăn đãi tiệc. 60 món cơm, canh . NXB văn hoá thông tin, 2000. - 66 trang.
dc.description231
dc.description1
dc.description.abstractKỹ thuật nấu các món cơm, canh. Cơm tôm cua
dc.publisher2/2/2003
dc.subject641
dc.subjectTỦ SÁCH NHÀ TRƯỜNG
dc.titleVật liệu, cách làm, cách trình bày và thưởng thức.
Appears in Collections:Tong Hop

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.