Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11744.6/18884
Title: | Chất lượng nha: - Màu sắc: vàng nhạt - Mùi vị: ngọt thanh trong, không có tạp chất cơ giới lơ lửng - Hàm lượng chất khô (%) - 81-82 Bx - Đường khử: 38-42% - Chất tro nhỏ hơn 1,2 - pH: 5-5,5 - Kim loại nặng: vết - Nhiệt độ |
Authors: | Viện Công nghiệp Thực phẩm |
Keywords: | 641 Tư vấn và chuyển giao công nghệ |
Publisher: | 2003 |
Abstract: | Sản xuất nha, gluco tinh thể bằng phương pháp enzyme |
Description: | 301 Nguyễn Trãi, Thanh Xuân, Hà nội ĐT: 84-4-8583097, 84-4-8532750 FAX: 84-4-8584554 301 Nguyễn Trãi, Thanh Xuân, Hà nội ĐT: 84-4-8583097, 84-4-8532750 FAX: 84-4-8584554 10 1 |
Gov't Doc #: | Việt Nam |
URI: | http://hdl.handle.net/11744.6/18884 |
Appears in Collections: | Tong Hop |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.