Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11744.6/7737
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi Minh Khanh | |
dc.date.accessioned | 2017-05-16T21:17:16Z | - |
dc.date.available | 2017-05-16T21:17:16Z | - |
dc.identifier.govdoc | Việt Nam | |
dc.identifier.other | CNNT-57 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11744.6/7737 | - |
dc.description | Tp Hồ Chí Minh: nông nghiệp, 2003. - 51 trang | |
dc.description | Tp Hồ Chí Minh: nông nghiệp, 2003. - 51 trang | |
dc.description | 9 | |
dc.description | 1 | |
dc.description.abstract | So chế, bảo quản đậu, đỗ, lạc (đậu phụng) quy mô hộ gia đình | |
dc.publisher | 2004 | |
dc.subject | 63 | |
dc.subject | Sách | |
dc.title | Quy trình kỹ thuật sơ chế và bảo quản | |
Appears in Collections: | Tong Hop |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.