Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11744.6/7071
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh Thị Dung, Nguyễn thị Kim Hoa | |
dc.date.accessioned | 2017-05-16T21:09:43Z | - |
dc.date.available | 2017-05-16T21:09:43Z | - |
dc.identifier.govdoc | Việt Nam | |
dc.identifier.other | CNNT-600 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11744.6/7071 | - |
dc.description | Hà Nội: Phụ nữ, 2003. | |
dc.description | Hà Nội: Phụ nữ, 2003. | |
dc.description | 12 | |
dc.description | 1 | |
dc.description.abstract | Bảo quản và chế biến rau quả thường dùng ở Việt Nam | |
dc.publisher | 6/20/2007 | |
dc.subject | 64 | |
dc.subject | Sách | |
dc.title | Hướng dẫn cách bảo quản, chế biến rau quả thường dùng ở Việt Nam. | |
Appears in Collections: | Tong Hop |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.