Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11744.6/7071
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh Thị Dung, Nguyễn thị Kim Hoa
dc.date.accessioned2017-05-16T21:09:43Z-
dc.date.available2017-05-16T21:09:43Z-
dc.identifier.govdocViệt Nam
dc.identifier.otherCNNT-600
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744.6/7071-
dc.descriptionHà Nội: Phụ nữ, 2003.
dc.descriptionHà Nội: Phụ nữ, 2003.
dc.description12
dc.description1
dc.description.abstractBảo quản và chế biến rau quả thường dùng ở Việt Nam
dc.publisher6/20/2007
dc.subject64
dc.subjectSách
dc.titleHướng dẫn cách bảo quản, chế biến rau quả thường dùng ở Việt Nam.
Appears in Collections:Tong Hop

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 61416.pdf
  • Description : 
  • Size : 5,49 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.