Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11744.6/20152
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChu Thị Thơm
dc.date.accessioned2017-05-16T22:57:24Z-
dc.date.available2017-05-16T22:57:24Z-
dc.identifier.govdocViệt Nam
dc.identifier.otherCNNT-199
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744.6/20152-
dc.descriptionHà Nội: lao động, 2006
dc.descriptionHà Nội: lao động, 2006
dc.description13
dc.description1
dc.description.abstractKỹ thuật chế biến thức ăn cho gia súc nhai lại
dc.publisher20/06/2006
dc.subject636
dc.subjectSách
dc.titleHướng dẫn kỹ thuật chế biến thức ăn cho gia súc nhai lại: trâu, bò
Appears in Collections:Tong Hop

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 49542.pdf
  • Description : 
  • Size : 3,41 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.