Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11744.6/20152
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chu Thị Thơm | |
dc.date.accessioned | 2017-05-16T22:57:24Z | - |
dc.date.available | 2017-05-16T22:57:24Z | - |
dc.identifier.govdoc | Việt Nam | |
dc.identifier.other | CNNT-199 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11744.6/20152 | - |
dc.description | Hà Nội: lao động, 2006 | |
dc.description | Hà Nội: lao động, 2006 | |
dc.description | 13 | |
dc.description | 1 | |
dc.description.abstract | Kỹ thuật chế biến thức ăn cho gia súc nhai lại | |
dc.publisher | 20/06/2006 | |
dc.subject | 636 | |
dc.subject | Sách | |
dc.title | Hướng dẫn kỹ thuật chế biến thức ăn cho gia súc nhai lại: trâu, bò | |
Appears in Collections: | Tong Hop |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.