Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11744.6/18926
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Văn May
dc.date.accessioned2017-05-16T22:49:28Z-
dc.date.available2017-05-16T22:49:28Z-
dc.identifier.govdocViệt Nam
dc.identifier.otherCNNT-146
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744.6/18926-
dc.descriptionHà Nội: khoa học kỹ thuật, 2004. - 237 trang.
dc.descriptionHà Nội: khoa học kỹ thuật, 2004. - 237 trang.
dc.description82
dc.description1
dc.description.abstractGiáo trình kỹ thuật sấy nông sản thực phẩm
dc.publisher2005
dc.subject64
dc.subjectGIÁO TRÌNH
dc.titleCông nghệ sấy đối lưu, sấy rang, sấy bức xạ và sấy thăng hoa
Appears in Collections:Tong Hop

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 39755.pdf
  • Description : 
  • Size : 5,19 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.