Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11744.6/18281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê Thanh Xuân
dc.date.accessioned2017-05-16T22:45:21Z-
dc.date.available2017-05-16T22:45:21Z-
dc.identifier.govdocViệt Nam
dc.identifier.otherCNNT-115
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744.6/18281-
dc.descriptionHà Nội: thanh niên, 2004.
dc.descriptionHà Nội: thanh niên, 2004.
dc.description7
dc.description1
dc.description.abstractTHUẬT CHẾ BIẾN CÁC MÓN LẨU VÀ SÚP
dc.publisher2/2/2005
dc.subject64
dc.subjectSách
dc.titleHướng dẫn kỹ thuật chế biên từ khâu chuẩn bị nguyên liệu, chế biến, bày bàn
Appears in Collections:Tong Hop

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 24997.pdf
  • Description : 
  • Size : 2,56 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.