Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11744.6/17610
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê Hồng Mận | |
dc.date.accessioned | 2017-05-16T22:41:15Z | - |
dc.date.available | 2017-05-16T22:41:15Z | - |
dc.identifier.govdoc | Việt Nam | |
dc.identifier.other | CNNT-12 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11744.6/17610 | - |
dc.description | NXB Nông nghiệp, H., 2001. - 122 trang | |
dc.description | NXB Nông nghiệp, H., 2001. - 122 trang | |
dc.description | 8 | |
dc.description | 1 | |
dc.description.abstract | Tiêu chuẩn dinh dưỡng và công thức phối trộn thức ăn lợn | |
dc.publisher | 2/2/2007 | |
dc.subject | 636 | |
dc.subject | Sách | |
dc.title | Các nguyên liệu chính. Công thức phối trộn. Vệ sinh và bảo quản thức ăn. | |
Appears in Collections: | Tong Hop |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.