Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11744.6/17610
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê Hồng Mận
dc.date.accessioned2017-05-16T22:41:15Z-
dc.date.available2017-05-16T22:41:15Z-
dc.identifier.govdocViệt Nam
dc.identifier.otherCNNT-12
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744.6/17610-
dc.descriptionNXB Nông nghiệp, H., 2001. - 122 trang
dc.descriptionNXB Nông nghiệp, H., 2001. - 122 trang
dc.description8
dc.description1
dc.description.abstractTiêu chuẩn dinh dưỡng và công thức phối trộn thức ăn lợn
dc.publisher2/2/2007
dc.subject636
dc.subjectSách
dc.titleCác nguyên liệu chính. Công thức phối trộn. Vệ sinh và bảo quản thức ăn.
Appears in Collections:Tong Hop

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 2335.pdf
  • Description : 
  • Size : 3,24 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.